MA ÉVKÖZI 33. VASÁRNAP VAN.

November 16 – án (hétfőn): Skóciai Szent Margitról, 19 – én (csütörtökön): ÁRPÁD – HÁZI SZENT ERZSÉBETRŐL emlékezünk meg.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) körlevelet intéz a hívek felé Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva, amelyet november 15-én, az évközi 33. vasárnap minden szentmisén felolvasnak a katolikus templomokban.

Csütörtökön este 17 SZENTSÉGIMÁDÁS, ZSOLOZSMA lesz, az 1 hét ZSOLOZSMÁJÁT imádkozzuk, majd SZENTMISÉT tartunk. Imádkozzunk együtt és adjunk hálát Istennek!

A jövő vasárnap az egyházi év utolsó vasárnapja, Krisztus Király vasárnapja lesz. Krisztus Király vasárnapján 17 órától- 17: 45 óráig Szentségimádás lesz.

Köszönjük azoknak, akik ebben az évben eddig nagylelkűen adakoztak, és köszönjük azoknak is, akik már kifizették az egyházi hozzájárulásukat! Sajnos még nagyon sokan nem fizették ki az idei egyházi hozzájárulásukat. Tisztelettel kérjük azokat, akik eddig elfeledkeztek a befizetésről, szíveskedjenek rendezni! Köszönjük!

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia  2270/2020. sz., 2020. november 9 - én kelt rendelkezése ITT olvasható!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­