MA ADVENT 4. VASÁRNAPJA VAN.

A mai vasárnap minden szentmisén, templomunk karácsonyi díszítésére kérjük a perselyadományokat!

December 24 – én kedden reggel már nem lesz szentmise!  Délután 15 órakor PÁSZTORJÁTÉK lesz a templomban, melyre szeretettel várjuk a gyermekeket, fiatalokat, szülőket, nagyszülőket és minden kedves testvérünket!

Éjjel 23:30 órától KARÁCSONYI KÉSZÜLET, ÁHÍTAT lesz az ÉNEKKARUNK szolgálatával. Éjfélkor ÜNNEPI SZENTMISE lesz Jézus születésének tiszteletére.

SZERDÁN, KARÁCSONY SZENT NAPJÁN és másnapján (csütörtökön), Szt. István diakónus VÉRTANÚ ünnepén a vasárnapi miserend szerint lesznek a szentmisék. Reggel 7 órakor, de. 9 és 11 órakor és este 18 órakor.

Pénteken, Szent János apostol, evangélistáról emlékezünk meg.

December 29 – án a jövő vasárnap, Szent Család vasárnapja lesz.

Köszönjük a karitásznak adott élelmiszereket!  Köszönjük a Karitász csoport tagjainak, hogy elkészítették a csomagokat, és már szét is osztották a rászorulóknak! 

Elkészült a karácsonyi újságunk. Letölthető ITT!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját! Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

Kedves Olvasóinknak kívánunk jó felkészülést KARÁCSONYRA! KÍVÁNJUK, HOGY SZÉPEN, SZERETETBEN ÜNNEPELJÉK  MEG JÉZUS  KRISZTUS SZÜLETÉSNAPJÁT!

­