Ma Advent 1. vasárnapja van.

Dec. 3 – án kedden: Xavéri Szent Ferenc áldozópapról, 6 – án (pénteken) Szent Miklós püspökről emlékezik meg az Egyház.

Hétfővel elkezdődnek az adventi Roráté (másnéven a hajnali) szentmisék. Hétköznapokon reggel 6 órakor lesznek a rorate szentmisék.   Szombaton reggel nincs szentmise, csak este 18 órakor. Vasárnap a szokásos rendben reggel 7 órakor, de. 9 és 11 órakor és este 18 órakor.

 December 10 – én kedden 17 órától BIBLIAÓRA lesz azoknak, akik többet szeretnének tudni a hitünkről, emberi életünkről. A beszélgetés a Hatvany Lajos Múzeumban lesz (Hatvan, Kossuth tér 12.)  A beszélgetés témája: AZ ISTEN TERVEI MINDIG MEGVALÓSULNAK…

December 16 – ig tartós élelmiszereket gyűjtünk. Az adományokat a templom sekrestyéjében, vagy a plébánia irodán lehet leadni. Ezzel a konkHrét cselekedeteddel is kimutathatjuk a szeretetünket Isten és szegény embertársaink felé. Az így összegyűlt élelmiszer csomagokat, a Karitász csoport ossza majd szét karácsony előtt a rászorulóknak! „JÓNAK LENNI, JÓ!”

Elkészültek az ADVENTI GONDOLATOK! Dr. Nagy Viola és férje: Zoltán készítették. Hálásan köszönjük Nekik!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­