MA ÉVKÖZI 32. VASÁRNAP VAN.

November 11 – én, hétfőn SZENT MÁRTON PÜSPÖKRŐL, 12 – én, kedden Szent Jozafát püspök vértanúról emlékezünk meg.

November 13 – án, szerdán este 17 órától - 17:45 óráig FATIMAI IMAÓRA LESZ, melyet az Imacsoport vezet.

Csütörtökön este 17 órától SZENTSÉGIMÁDÁS, ZSOLOZSMA lesz.  A 4. hét ZSOLOZSMÁJÁT imádkozzuk, majd SZENTMISÉT tartunk.

November 16 - án, a szombat esti szentmisén Erzsébet kenyereket szentelünk majd.  Az elmúlt évhez hasonlóan, a kenyerek a templom két mellékoltárához lesznek kitéve.  A kitett kenyerek elvihetők.  A kihelyezett adománykosárba tegyék majd az adományokat. A kenyerek kiváltásával a Karitász részére tudunk egy kis anyagi segítséget nyújtani és ebből ők tudnak majd élelmiszert venni a szegényeknek karácsonyra.  Kérjük nagylelkű adományaikat!  Adakozzunk jó szívvel a szegények javára!

Ezen kívül a jövő vasárnap minden szentmisén, mi is csatlakozunk még az országos gyűjtéshez is, melyet a szegények részére ajánlunk fel. Tehát a perselyadományt is, a szegények megsegítésére kérjük!

Megérkeztek a 2020. évi Katolikus kézi és fali naptárak.  A kalendárium  400 Ft, a képes hajtogatós gyermek falinaptár 200 Ft, az egylapú  30 Ft–os áron kapható a sekrestyében és a plébánián.

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­