MA ADVENT 4. VASÁRNAPJA VAN.

A mai vasárnap minden szentmisén templomunk karácsonyi díszítésére kérjük a perselyadományokat!

December 24– én hétfőn, reggel nem lesz szentmise! Délután 15 órakor PÁSZTORJÁTÉK lesz a templomban, melyre szeretettel várjuk a gyermekeket, fiatalokat, szülőket, nagyszülőket és minden kedves Testvérünket!

Éjjel 23:30 órától KARÁCSONYI KÉSZÜLET, ÁHÍTAT lesz az ÉNEKKARUNK közreműködésével. Éjfélkor ÜNNEPI SZENTMISE lesz Jézus születésének tiszteletére.

KEDDEN, KARÁCSONY SZENT NAPJÁN és másnapján, SZERDÁN, Szent István diakónus ünnepén, a vasárnapi miserend szerint lesznek a szentmisék. Reggel 7 órakor, délelőtt 9 és 11 órakor és este 18 órakor.

December 27 – én, csütörtökön, Szent János apostol evangélista ünnepén este 17 órától SZENTSÉGIMÁDÁS lesz, ZSOLOZSMÁT IMÁDKOZUNK (a KARÁCSONYI ZSOLOZSMA imafüzetéből), majd SZENTMISÉT tartunk. 

December 30 – án, a jövő vasárnap, Szent Család vasárnapja lesz.

Köszönjük a Karitásznak adott élelmiszereket!  Köszönjük a Karitász csoport tagjainak, hogy elkészítették a csomagokat, és szét is osztották a rászorulóknak! 

Elkészült Egyházközségünk karácsonyi újságja. Olvasható és letölthető ITT!

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!  Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

A kedves híveknek kívánunk jó felkészülést karácsonyra! Kívánjuk, hogy szépen, szeretetben ünnepeljék meg Jézus Krisztus születésnapját!

­