MA ÉVKÖZI 31. VASÁRNAP VAN.

November 5–én, (hétfőn) Szent Imre hercegről, 9–én, (pénteken) a Lateráni bazilika felszenteléséről emlékezik meg az Egyház.

Csütörtök este 17:30 órától SZENTSÉGIMÁDÁS lesz majd a 3. hét ZSOLOZSMÁJÁT imádkozzuk, ezután SZENTMISÉT tartunk.  Imádkozzunk együtt, és adjunk hálát Istennek!

Hálás szívvel mondunk köszönetet Püspök úrnak! Köszönet mindenkinek, aki elfogadta a meghívásunkat és eljött templomunk búcsújára és a bérmálásra.  Köszönet a Testületi Tagoknak, és azoknak, akik a templomunk búcsúját előkészítették, megrendezték. Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult valamivel is, az ünnepünk megtartásához! Isten áldja meg az Egyházközségért végzett munkájukat!

Hétfőtől már lehet íratni szentmiséket a 2019. évre. A szentmisékért adandó stóla adomány változatlan! Részletek az ADATOK menüben!

Megérkeztek a 2019. évi Katolikus kézi és fali naptárak. A kalendárium 400 Ft, a képes hajtogatós falinaptár 300 Ft,  a képes hajtogatós gyermek falinaptár 200 Ft , az egylapú 30 Ft–os áron kapható a sekrestyében, és a plébánián.

Tisztelt Vállalkozók, Cégvezetők!

Dr. Beer Miklós Váci Megyéspüspök Úr, személyesen szólítja meg és hívja önöket a vállalkozás tulajdonosát, vezetőjét, a Váci Egyházmegye Keresztény Vállalkozóinak I. Találkozójára. Időpont: 2018. november 13. kedd, 12 – 18 óra közötti időben. Helyszín: Váci Piarista Gimnázium, a rendezvény szervezője az ÉrMe Hálózat. További  információ ITT olvasható !

Isten éltesse közösségünk minden tagját, aki ma, vagy a héten fogja ünnepelni születés, vagy névnapját!    Isten áldását és jó egészséget kívánunk nekik!

­